26 Νοε 2012

15 Νοε 2012

Fall Bazaar!!!


Μερικές φωτογραφίες με την δουλειά μας από το τελευταίο μας Bazaar!!!Για όσους δεν κατάφεραν να έρθουν να μας δούνε από κοντά θα ακολουθήσουν και άλλες εκθέσεις σύντομα...Προς το παρόν πάρτε μια σύντομη ιδέα από αυτές τις φωτογραφίες...


 



























2 Νοε 2012

Profile



Το Leon n Erica είναι μια από τις ιδέες που προκύπτουν σε έναν απογευματινό καφέ...Έτσι λοιπόν 2 φίλοι ξεκίνησαν την αναζήτηση Σεμιναρίων σε διάφορες σχολές.Κάναμε μαθήματα trash, felting, papier mache, faux καθώς και μέταλλο.Έχουμε πάρει μέρος σε διάφορες εκθέσεις στο Nuevo Mundo στον Πειραιά, στο Booze καθως και στο Γκρι Κτίριο στην πλατεία Αγίας Ειρήνης.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε  σε μέταλλα είναι αλπακάς,μπρούτζος, χαλκός, αλουμίνιο και μεταλλικές σίτες . Χρησιμοποιούμε  επίσης fimo, υφάσματα, φερμουάρ, μαλλί,σμάλτο,νήματα, τσόχες, κορδέλες, χάντρες, κουμπιά, καθώς και  χαρτί, καλώδια, καπάκια, δαχτυλίδια και κουτάκια από αναψυκτικά και μπύρες, φελλούς σφουγγάρια, γάντια, μιας και ότι οι άλλοι θεωρούν άχρηστο εμείς το κάνουμε τέχνη!


Σχεδόν όλα τα προϊόντα που θα βρείτε εδώ μπορούν να ξανακατασκευαστούν κατόπιν παραγγελίας, διατηρώντας την επιφύλαξη του χειροποίητου, μιας και ό,τι φτιάχνεται με το χέρι είναι μοναδικό και ίσως να μην είναι δυνατό να ξαναδημιουργηθεί το ίδιο, παρά μόνο κάποιο παρόμοιο!Αυτή άλλωστε είναι και η ομορφιά του χειροποίητου.

Περιμένουμε τα σχόλια σας :)